coaching

Descoperă cum te poți dezvolta prin coaching

De ce să nu ajungi acolo unde îți dorești, mai repede? Un Coach te poate acompania în drumul către obiectivele tale!

despre

Coaching

Când ai un obiectiv important pentru tine, fie că este dintr-o zonă personală sau profesională, un proces de coaching accelerează dezvoltarea ta în direcția acestuia, te provoacă să privești lucrurile diferit și te ajută să faci salturi relevante în dezvoltarea ta.

Relația cu coach-ul te ține concentrat pe ceea ce ți-ai propus și îți oferă un spațiu în care ai timp să te gândești la tine într-un mod mai profund. Este ca un antrenor personal în în lumea ta interioară.

coaching

Metodologii folosite

Coaching Sistemic

Toate relațiile cauză-efect pe care nu le conștientizăm ne influențează într-un mod foarte puternic. Este ca și cum am juca un joc ale cărui reguli nu le cunoaștem. De cele mai multe ori, provocările pe care le resimți în viață sunt efectele sistemului în care te regăsești în fiecare zi și oricât de mult te-ai uita la o problemă, de cele mai multe ori, nu aceea este sursa soluțiilor.

Beneficii:

CliftonStrengths®

Dacă treci printr-o perioadă în care vrei să te cunoști mai bine, să te bucuri mai mult de viață, să înțelegi într-un mod mai profund cine ești și ce este important pentru tine, îți recomandăm sesiunile de coaching bazate pe descoperirea și accentuarea punctelor tale forte.

Beneficii:

pricing

Pachete:

Pachet 1

Coaching Sistemic
150 TVA inclus
 • O sesiune de cunoaștere
 • 4 sesiuni x 30 de minute
 • Video call, Telefon sau Live

Pachet 2

Coaching Sistemic
320 TVA inclus
 • O sesiune de cunoaștere
 • 10 sesiuni x 30 de minute
 • Video call, Telefon sau Live
Popular

Pachet 3

Coaching cu CliftonStrengths
400 TVA inclus
 • O sesiune de cunoaștere
 • Raport CliftonStrengths
  (în valoare de 56 Euro)
 • 6 sesiuni x 30 de minute
 • Video call, Telefon sau Live
best seller

Pachet 4

Coaching cu CliftonStrengths
550 TVA inclus
 • O sesiune de cunoaștere
 • Raport CliftonStrengths
  (în valoare de 56 Euro)
 • 10 sesiuni x 30 de minute
 • Video call, Telefon sau Live

coaching

Resurse

Lupta dintre punctele forte și punctele slabe pe care le avem pare uneori lupta dintre bine și rău, câmpul de bătălie fiind performanța noastră. Majoritatea dintre noi ne-am dori o versiune a noastră din care să eliminăm punctele slabe și să le păstrăm doar pe cele bune. Poate chiar suntem meticuloși în această luptă și ne concentrăm zilnic pe a identifica ce nu ne iese, transformând asta în scopul următoarei bătălii. Cum ar fi dacă,...
CliftonStrengths îți schimbă perspectiva Educația noastră, cultura noastră, managerii care ne conduc, ne fac să ne uităm prea des la noi din perspectiva în care ceva trebuie corectat. Noi, cei din BEMORE, credem că oamenii ar fi mai fericiți, mai energici și s-ar dezvolta mai rapid dacă s-ar uita mai des la talentele lor. Odată ce le descoperi, dacă investești timp în ele, le poți transforma în adevărate puncte forte. Pentru asta folosim filozofia și instrumentele uneia dintre cele...

reviews

Descoperă ce au spus clienții noștri care s-au dezvoltat cu CliftonStrengths:

Să descopăr punctele mele forte a reprezentat una dintre cele mai personale descrieri pe care un instrument de dezvoltare personală mi-a relevat-o. A fost ca și cum cineva m-ar fi analizat din exterior și m-ar fi descris mai bine decât mă cunoșteam. În plus, în momente în care am simțit că o iau într-o direcție care nu-mi plăcea, dar care mă făcea să mă simt în siguranță, mi-a fost un far călăuzitor care m-a ajutat să iau o decizie clară în ceea ce privește direcția jobului.

Alina Oancea

Până să completez testul și să îmi spună câteva lucruri despre mine, mă analizasem destul de mult. Credeam că fac bine ceea ce fac, până mi-am dat seama că am câteva puncte forte la care nu m-am gândit și care pot fi educate. De exemplu, unul dintre punctele mele forte este “Ideation” și cu toate că generez foarte multe idei, mi-am dat seama că nu toate au aplicabilitate și nu-l folosesc mereu la momentul potrivit. Cred că am început să îl folosesc corect abia în momentul în care mi-am pus ideile sub lupă, fără să mă mai încânt la primul gând nou pe care îl am. Prima etapă a fost să îl domolesc, iar cea de-a doua să îl scot la iveală atunci când este cazul, adică atunci când simt că mă plafonez sau că nu sunt constructivă. Pentru mine CliftoStrengths a fost provocator, dar cu multe beneficii. Cred că cea mai mare lecție pe care am primit-o în contextul ăsta a fost că ceea ce e bun se poate transforma în ceva dăunător dacă nu e educat. 🙂

Andreea Băjenaru

Floriana m-a ajutat foarte mult să descopăr importanța CliftonStrengths. Provocările prin care am trecut împreună m-au făcut să conștientizez ce fac în mod natural foarte bine și ce am de făcut pentru a-i ajuta și pe ceilalți să înțeleagă punctele mele forte și punctele slabe. Odată identificate și expuse celorlalți îți iei "o mare povară de pe umeri" și dintr-o dată totul pare mai ușor. Fără ajutorul Florentinei și a-l instrumentului CliftonStrengths cred că ar mai fi trecut câțiva ani până să am încredere în potențialul meu și să mă conving că punctele mele forte îmi aduc un real echilibru în viață.

Andreea Aștilean
Scroll to Top

Coaching

*Datele tale vor fi folosite doar pentru a te contacta în privința pachetului de coaching solicitat.