CE FACEM PENTRU TINE

Probabil, chiar în acest moment, un membru bemore citește, sortează și simplifică pentru tine cele mai noi, dar și cele mai consacrate teorii din cele 3 domenii bemore.

Un crash course bemore este un curs condensat, intens și structurat, care îți oferă o imagine de ansamblu asupra unei arii specifice de competență. Pentru că știm că nu ai timp să parcurgi zeci de studii și cărți, o facem noi pentru tine și-ți prezentăm conținutul selectat de echipa bemore.

PEOPLE DEVELOPMENT 

Acest curs îți oferă o imagine de ansamblu asupra procesului de dezvoltare al unei echipe. Te învață cum poți să creezi cadrul necesar dezvoltării, care sunt instrumentele pe care le ai la dispoziție și conține exemple concrete de practici din diverse companii. De asemenea, descoperi care sunt subcompetențele necesare unui manager pentru a-și face bine rolul de people developer.

Durată: 5 ore

MANAGEMENT TRANSFORMATION

PEOPLE PSYCHOLOGY 

(APPLIED @ WORK)  

Iată că am tradus psihologia pe limba angajatului care nu are timp să meargă la facultate încă o dată. Descoperă acele concepte care te pot face mai inteligent emoțional la serviciu și acasă și care te pot ajuta să te înțelegi mai bine pe tine însuți, dar și pe ceilalți. 

PERSONAL DEVELOPMENT

MOTIVATING YOUR TEAM 

Ai timp să citești 20 de cărți despre motivație? (Aici îți răspunzi tu în minte! 🙂 ) Așa ne-am gândit și noi! Te așteptăm la curs dacă vrei să descoperi un sumar al celor mai cunoscute și utile teorii folosite în motivarea oamenilor. În 4 ore poți afla ce au selectat cu grijă pentru tine trainerii noștri tocilari și ce au dezvoltat apoi obsedații noștri de design al învățării. Vino și cu o situație concretă și promitem să nu-ți pierdem timpul. 

MANAGEMENT TRANSFORMATION

PERSONAL DEVELOPMENT 

Ești într-un moment din acela în care te întrebi care este treaba cu viața ta? Ai descoperit dezvoltarea personală și îți dai seama că te poți pierde într-o mare de resurse? Simți că ceva așteaptă fix la colț pentru tine, dar nu știi mai exact care colț? Poate că este momentul să ai și o hartă în drumul către dezvoltarea ta personală. Am încercat să facem puțină ordine în acest subiect pentru a te ajuta să nu te pierzi în detaliile de pe internet. Dar pentru asta, trebuie să stai cu noi o zi întreagă! Însă, dacă mă gândesc bine, te-ar putea scuti totuși de câteva luni în derivă!

PERSONAL DEVELOPMENT

CRITICAL THINKING 

Dacă este clar pentru tine că ai nevoie de argumente mai bune în ședințe, că vrei să-ți poți constrazice șeful cu mai mult curaj sau simți nevoia să-ți mai structurezi ideile, ia-ți 12 ore din viață pentru acest curs! Este un fel de magie pentru minte, care poate avea efecte chiar și asupra încrederii în sine. Imaginează-ți un TU care deschide gura mai ușor și care spune mai des ce are de spus. 🙂 

PERSONAL DEVELOPMENT

COMUNICARE EFICIENTĂ

Ți s-a întâmplat să spui una și să se înțeleagă altă? Să vorbești cu pereții? Să te enervezi în discuții și chiar să-ți spui în minte: “Care-i treaba cu omul ăsta?”. Nici nouă! Dar dacă știi tu un prieten, trimite-l la acest curs. Îl invităm să descopere câteva instrumente simple, cu influențe din NLP și Neuroștiință, care îi pot face viața de zi cu zi mai ușoară. Fă-i un bine!

PERSONAL DEVELOPMENT