pentru dezvoltarea ta

Fă rai din ce ai!

Credem cu tărie că fiecare dintre noi poate să facă o diferență în mediul în care trăiește în fiecare zi. Dar pentru a putea face acea diferență, avem nevoie de instrumentele necesare și susținere. Vrei să fim alături de tine?

De ce-ul din spate

Ce ne propunem?

În fiecare lună suntem alături de tine cu câteva workshop-uri din cele 2 categorii de mai jos. 

1.

Relational Intelligence for Personal Strength

Comunicarea este instrumentul principal prin care interacționăm cu lumea din jurul nostru. Felul în care pui problema îți poate aduce sentimente de singurătate sau de interconectivitate, te poate ajuta să muți munții din loc sau să ți se pară prea mari. Prin creșterea inteligenței relaționale ne propunem să te ajutăm să crești impactul și influența pe care o ai asupra mediului tău, astfel încât să simți mai des că acesta se adaptează la tine și mai rar că te simți prins într-o pânză de păianjen.

2.

Management for True Engagement

Credem cu tărie că managerii sunt persoanele care pot aduce o schimbare în echipele pe care le conduc, că sunt cei care ating viața celorlalți și că adesea își doresc să aibă un impact pozitiv. Fără a știi cum să faci asta, te poți pierde în activități operaționale și te poți deconecta de la acel “de ce” puternic. Ne-ar plăcea să-ți fim alături în a crește angajamentul oamenilor din echipa ta, a construi un mediu care vă onorează, care vă aduce energie și în care simțiți că aveți încredere unii în ceilalți.

events

Participă la un Behaviour Workout

Relational Intelligence for Personal Strength

Cum poți transmite constructiv lucrurile neplăcute?

La baza inteligenței relaționale se află abilitatea de a ne păstra autenticitatea atunci când comunicăm. De multe ori este dificil să facem asta pentru că ceilalți nu sunt pregătiți să audă ce avem de spus și nici noi nu avem la dispoziție toate instrumentele pentru a evita capcanele unei conversații. Descoperă 3 instrumente prin care să navighezi conversațiile provocatoare pentru a crea relații puternice cu oamenii din jurul tău. Vei descoperi cum funcționează ele împreună pentru a îți oferi mai multă influență și a-ți crește inteligența relațională. 

Participă online la un program format din 3 workshop-uri a câte 2 ore. 

110 (TVA inclus)
8, 11 și 14 Mai
17:30 - 19:30
Online, prin Zoom
6 ore

Pentru dezvoltarea ta

Resurse

No data was found

newsletter

Inscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter pentru a te ține la curent cu ce intâmplă nou.

Scroll to Top