Feedback skills (ediția 3)

12 ore de practică

Our Manifesto

Feedback-ul ar trebui să circule liber, așa cum circulă o monedă într-o piață. Scopul lui este să ne dea încredere unii în ceilalți, să ne ajute să ne atingem obiectivele și să funcționeze ca un instrument de dezvoltare rapidă a planurilor noastre. În prezent, oamenii mai mult îl evită, nu-l oferă sau se simt inconfortabil când îl primesc. Pentru secolul în care suntem și o dezvoltare eficientă, feedback-ul este mai mult decât necesar, iar fiecare persoană ar trebuie să se simtă responsabilă să ofere feedback constant și activ interesată să solicite.

 • De ce ofer feedback și nu se schimbă nimic? 
 • Cum să transmit lucrurile dificile?
 • Cand mă opresc din a oferi feedback? Sau până când să tot încerc să corectez ceva?
 • Dacă nu funcționează feedback-ul, ce alternative mai am?
 • Cum să am mai multă răbdare cu ceilalți? 

Motivating & Developing People

12 ore de practică

Our Manifesto

Credem că lipsa de responsabilitate care există în business în prezent nu este o problemă a generațiilor noi sau a oamenilor care sunt demotivați, ci a stilului de management învechit. Rolul unui manager nu este să motiveze efectiv oamenii, ci să fie arhitectul mediului în care aceștia acționează. Momentan, o mare parte din manageri continuă să-și ia prea multă responsabilitate, să împingă oamenii de la spate, sau să inițieze ei diverse activități. Drept urmare, atunci când dispare stimulul, oamenii revin la a fi pasivi, iar managerul se simte extenuat tot încercând să rezolve problema motivației. Noi ne-am propus să fim alături de managerii care vor să învețe să creeze ownership în echipele lor.

Leading the change

6 ore de practică

Our Manifesto

Credem că asumarea este ingredientul principal în schimbare. Managerul nu ar trebui să ia nici partea echipei sale, nici partea companiei, ci să înțeleagă că responsabilitatea sa este să reprezinte un canal care crește colaborarea între cele 2 părți și să micșoreze cât mai mult distanța dintre planul companiei și realitatea de pe teren, adică execuția echipei sale. El are responsabilitatea de a susține schimbările care se nasc inevitabil și de a crea un mecanism care să faciliteze o tranziție naturală a echipei către noul fel de a face lucrurile.

Coaching Skills

între 28 și 50 ore de practică, în funcție de intensitatea aleasă

Our Manifesto

Un manager nu ar trebui să se plângă de performanța echipei sale, de efortul necesar pentru a-i face pe oameni să se implice, el fiind persoana de decizie în orice echipa și cel care crează contextul în care acționează oamenii.  El ar trebui să se întrebe dacă nu cumva își asumă prea multă responsabilitate, dacă nu cumva a creat un mediu în care trebuie să tragi de oameni pentru a aduce rezultate și în care el este sursa principală de a rezolva problemele. Dacă se întâmplă asta, este momentul perfect să ia măsuri, adică să înceapă să-și dezvolți abilitățile de coaching, să învețe să ofere încredere pentru a primi înapoi ownership și performanță.

 • Am mai încercat să învăț coaching dar nu am reușit să aplic cu echipa mea, cum să fac să nu învăț din nou degeaba?
 • Ce skill-uri din profesia de coaching pot fi cu adevărat aplicate de către un manager?
 • Cum să să fac să am răbdare să găsească oamenii soluțiile și să nu le mai ofer eu?
 • La ce ajută cu adevărat coaching-ul? Nu este doar un concept la modă care este supra-evaluat?
 • Nu durează mai mult dezvoltarea cuiva prin coaching?
 • Când este cel mai potrivit să folosești coaching-ul?

Leading for Growth Mindset

6 ore de practică

Descoperă unul dintre cele mai noi concepte din zona de management. Am început cu toții să auzim din ce în ce mai des despre “growth mindset”, însă înțelegem prea puțin pentru a o putea transforma într-o practică. Este ușor să consideri că o persoană închisă are “fixed mindset”, însă această afirmație nu surprinde foarte bine adevărata valoare a acestei noi teorii. Înțelegerea profundă a Growth Mindset-ului este un concept care te va ajuta să aduci valoare și bucurie atât în activitatea ta, cât și în cea a echipei tale, construind la încrederea pe care aceștia o au în ei înșiși.

Working with Strengths

14 ore de practică

Dacă am investi în punctele noastre slabe, ne-am petrece toată viața încercând să fim persoane mediocre. Dacă le-am ignora, am avea timp să devenim extraordinari la lucrurile pe care deja le facem bine și orice obiectiv al nostru ar putea fi atins mult mai eficient. Acesta este modul de gândire pe care îl propunem managerilor din organizații și avem și instrumentele necesare pentru a implenta asta în echipele lor. CliftonStrengths by Gallup te ajută să vezi exact care este stilul tău de a obține performanță, definit de talentele tale, iar apoi să te uiți la oamenii tăi și să începi să vezi ce este extraordinar în fiecare dintre ei.

Team Coaching

24 ore de team coaching

În cultura românească, echipele în general au o abordare colectivitistă. În această abordare primează loialitatea în locul performanței, aducând după sine o falsă impresie că responsabilitatea ar trebui privită la nivel de echipă, nu de individ. De aici, apar multe convingeri nesănătoase: “Este treaba managerului să facă lucrurile să meargă” , “Dacă managerul nu este în stare, doar n-o să-i fac eu treaba”, “Dacă ceilalți nu fac, eu de ce aș face?”, fapt care împiedică inițiativa majorității. De asemenea, 2-3 oameni care tind să muncească mai mult și demonstrează responsabilitate, ajung să fie cei mai solicitați și pe termen lung, devin chiar și ei demotivați. O echipă are foarte mult potențial ascuns, foarte multă energie care poate fi folosită pentru a atinge rezultate extraordinare. Într-o echipă funcțională, fiecărui om îi face plăcere să contribuie și chiar să preia inițiativa, iar noi, chiar efectul acesta ne propunem să-l creăm în echipa ta.

Prețurile bemore

Preț reper: 150 euro/oră;

Deoarece programele bemore au o structură foarte flexibilă, unitatea indivizibilă cu care lucrăm este ora. Această oră este considerată ca fiind ora de livrare / interacțiune directă cu participanții și include deja costul pentru orice design sau needs assessment este necesar pentru personalizarea proiectului.

 • Preț pentru primul proiect: 150 Euro/oră
 • Preț pentru clienți existenți: 140 Euro/oră (după primul proiect împreună)

Prețul poate fi negociat pentru proiecte ce includ mai mult de 100 ore de lucru. Pentru o ofertă personalizată, contactează-ne la: alexandru.molea @bemore.ro sau 0735530000