Our Manifesto

Oamenii ar trebui să se uite mai des în interiorul lor, acolo unde se află adevăratele răspunsuri!

Workshop CliftonStrengths, Level 1

Assessment inclus – CliftonStrengths® by Gallup.
Îți descoperi top 5 talente.

15-17 Martie 2019, București – 13 ore intense

230 Euro (TVA inclus)

10 locuri disponibile

Înscrie-te aici!
Self Discovery Journey
Self Discovery Journey
Cum ți s-ar părea să te REdescoperi pe tine din perspectiva punctelor tale forte? În acest workshop, descoperi partea nevăzută a personalității tale pentru a putea obține rezultate în mod mai eficient și mai ales, mai plăcut. CliftonStrengths reprezintă ADN-ul (codul) autenticității tale, înveți astfel să faci o diferență prin modul tău unic de a obține rezultate.

“Oamenii sunt fascinați de punctele lor slabe și consideră punctele forte ca fiind ceva banal.”
Marcus Buckingham

Pachete de coaching

Pachet 4 sesiuni Coaching

50 Euro/sesiune (TVA inlcus)
Total: 200 Euro

30 minute/sesiune

Ai un obiectiv de dezvoltare personală la care ți-ar plăcea să lucrezi? Poate vrei să mai diminuezi perfecționismul, poate vrei să depășești un comportament personal care simți că mai mult te sabotează, poate vrei să fii mai concentrat pe succes, dar nu știi exact ce te oprește. Dacă vrei să lucrezi eficient și rapid la tine însuți, sesiunile de coaching sunt o metodă foarte eficientă. Fiecare sesiune de coaching durează 30 minute. Sunt însă 30 minute intense, concentrate pe obiectivul tău în care vei face probabil vei tripla ritmul cu care te apropii de ceea ce este important pentru tine.

4 sesiuni Coaching cu CliftonStrengths

62.5 Euro/sesiune (TVA inlcus)
Total: 250 Euro

40 minute/sesiune

CliftonStrengths este un instrument dezvoltat de către compania de cercetare Gallup, Inc. Sesiunile de coaching cu CliftonStrenghts te ajută să-ți descoperi talentele naturale și să le transformi în puncte forte pe care le folosești conștient. Această practică aduce după sine o creștere a încrederii în sine, dar și a performanței și eficienței personale în activitățile de zi cu zi. Ca urmare a acestor sesiuni s-ar putea să te simți mai energic, autentic și chiar mai fericit.

4 sesiuni Coaching cu LSI

62.5 Euro/sesiune (TVA inlcus)
Total: 250 Euro

40 minute/sesiune

LSI (Life Style Inventory) este un instrument de dezvoltare personală construit de Human Synergistics, care îți oferă insight-uri despre stilurile tale de gândire și felul în care te raportezi la ceilalți. Poți vedea o hartă personală a tendințelor tale de gândire constructive, pasive și agresive și poți lucra împreună cu un consultant acreditat la a-ți eficientiza stilul personal de comunicare pentru a obține și mai des rezultatele pe care ți le dorești.

Pachet High Intensity Development

800 Euro (TVA inlcus)

20-40 minute/sesiune

Dacă ai o problemă de dezvoltare personală care îți dă bătăi de cap foarte mari, acesta este cel mai potrivit pachet pentru tine. Uneori blocajele pe care le întâlnim sunt atât de puternice încât ne afectează puternic emoțional și am face orice să le depășim mai repede. Simți că nu te mai regăsești? Simți că te sabotezi mult prea tare și îți afectează deja mai multe planuri? E momentul să îți folosești determinarea pentru a rezolva această problemă. Ne vom auzi aproape zilnic într-o combinație de sesiuni de coaching și consiliere (20-40 minute fiecare sesiune), timp de 28 zile, până când problema importantă pentru tine se rezolvă.

Un membru bemore te poate contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii despre coaching în general și despre fiecare pachet în parte.

Înscrie-te aici!

O sesiune gratuită de coaching

Poți beneficia de o sesiune gratuită de coaching dacă ești de acord ca aceasta să folosească drept material de dezvoltare pentru alte persoane. Sesiunile se vor înregistra audio și anonim, iar bemore le poate oferi gratuit mai departe pentru dezvoltarea altor persoane. Sesiunile vor fi alocate în limita timpului disponibil și în funcție de principiul: primul venit, primul servit.

Înscrie-te pe lista de așteptare

Looking Inside Community

Uneori ne spunem povești inspiraționale despre cum ne folosim punctele forte, alteori ne întâlnim pentru a ne uita în interiorul nostru și a recunoaște pattern-urile pe care le folosim zilnic.

  • Pattern Recognition workshop – Cel mai probabil, în prima zi de miercuri din fiecare lună;
  • Storytelling our Strengths approach – TBD