pentru manageri

Descoperă mai jos întreaga ofertă

Descoperă oferta pentru dezvoltarea mangerilor și împărțirea acesteia pe cele 3 categorii:

Metodologia noastră

Micro-behaviours

Fiecare modul de training este împărțit într-un set de micro-comportamente. Nu punem accentul pe teorie, ci pe lucrurile concrete pe care le poți face și care sunt situațiile exacte în care te ajută.

Behaviour workouts

Cănd folosești pentru prima dată un instrument nou, s-ar putea să te simți stângaci cu acesta. Am înlocuit training-ul cu mai multe antrenamente pe situațiile reale ale participanților pentru a facilita sedimentarea micro-comportamentelor descoperite.

Profunzime

Țintim profunzimea și nu cantitatea în fiecare intervenție, pentru a ne asigura că ceea ce învață participanții rămâne cu ei pe termen lung. Adăugăm în fiecare workshop și câteva grame de coaching pentru a ne asigura că lucrurile descoperite sunt transferate în practică. 

WORkSHOPS

Relational Intelligence Skills

Workshop-urile din această categorie îi ajută pe manageri să construiască relații de încredere, atât cu oamenii din echipele lor, cât și cu superiorii și colegii din alte departamente. Prin integrarea comportamentelor și convingerilor din fiecare workshop, aceștia vor reuși să co-creeze alături de oamenii cu care lucrează, să influențeze într-un mod constructiv și să construiască relații bazate pe încredere.

create_a_feedback_of_culture

Create a culture of feedback

Creating Engagement

workplace-1245776_640
lead-change

Lead change

Disrupt Challenging conversations

articol L&D
growth-mindset

Lead for a Growth Mindset

Coach your People

coaching-your-people

WORkSHOPS

Self-awareness Tools

Workshop-urile din această categorie cresc capacitatea managerilor de a fi autentici în diverse contexte, dar și maturitatea emoțională a acestora. Un rezultat indirect este și înțelegerea mai profundă a business-ului și abilitatea de a lua decizii mai solide.

self-leadership

Self-Leadership

Systemic Thinking

sistemic-thinking
critical-thinking

Critical Thinking

Leading Styles

leading-styles

WORkSHOPS

Team Coaching Tools

Workshop-urile din această categorie reprezintă un set de instrumente cu care îți putem fi alături în orice transformare pe care ți-o dorești în echipă, astfel încât să apară conștientizare, să simți că ai un partener în parcursul tău și să obții efecte durabile.

Workshop-urile din această categorie reprezintă un set de instrumente cu care îți putem fi alături în orice transformare pe care ți-o dorești în echipă, astfel încât să apară conștientizare, să simți că ai un partener în parcursul tău și să obții efecte durabile.
Descoperă felul în care tu și echipa ta vă raportați la obiective și ce puteți face pentru a vă depăși limitele în contextul actual.
Descoperă cum puteți avea întâlniri mai productive și care ar fi acele comportamente care v-ar ajuta să ajungeți în sincron, adică o echipă care accesează potențialul sinergiei.
Descoperă cum arată în acest moment cultura echipei tale și cum puteți trece de la agresivitate, competitivitate și pasivitate la comportamente constructive.

newsletter

Inscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter pentru a te ține la curent cu ce intâmplă nou.

Scroll to Top